Παρουσίαση | All For Office - Είδη γραφείου & Σχολικά

Εταιρική παρουσίαση

Η ALL FOR OFFICE είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στον κλάδο των ειδών χαρτοπωλείου και δημιουργήθηκε από ανθρώπους με φαντασία, δημιουργικότητα και πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Κατέχοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως εξοπλισμός-αρχειοθέτηση-είδη γραφείου, σχολικά, δώρα, παιχνίδια, είδη χειροτεχνίας, συνεδρίου, παρουσίασης και συσκευασίας, επιλέγοντας τα κατόπιν εξαιρετικών αυστηρών ποιοτικών κριτήριων, και εξασφαλίζοντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, εγγυόμαστε ότι τα είδη που θα παραλάβετε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, θα ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο υψηλές σας απαιτήσεις.

Οι παραγγελίες εκτελούνται άμεσα (την ίδια ακόμη μέρα) και αποστέλλονται με εταιρία courier ή μεταφορική ώστε να την παραλάβετε και εσείς την επόμενη ή την μεθεπόμενη εργάσιμη στο γραφείο ή στο σπίτι σας με τον τρόπο πληρωμής που σας διευκολύνει περισσότερο. Πληρώστε με αντικαταβολή (χωρίς επιπλέον χρέωση), πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση.

Είμαστε σίγουροι ότι από ‘δω και στο εξής η ALL FOR OFFICE θα αποτελεί την πρώτη σας επιλογή στις ηλεκτρονικές σας αγορές στα είδη χαρτοπωλείου και όχι μόνο.