Προσωπικά Δεδομένα | All For Office - Είδη γραφείου & Σχολικά

Προσωπικά δεδομένα

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της www.allforoffice.gr για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα (οδός, αριθμός, περιοχή και ταχυδρομικός κωδικός), τον αριθμό του προσωπικού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε) καθώς και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

 

Πολιτική απορρήτου

 

Βασικό πλαίσιο

Η παρούσα Πολιτική απορρήτου ισχύει για τον παρόντα διαδικτυακό τόπο, για κάθε τοποθεσία web ή εφαρμογή online, online και offline προωθητική ενέργεια της ALL FOR OFFICE M. IKE. καθώς και για κάθε υπηρεσία ή λειτουργία που παρέχεται από εμάς, οι οποίες αναφέρονται στην Πολιτική απορρήτου ή παρέχουν σύνδεση σε αυτή (συνολικά αναφερόμενες ως οι «Υπηρεσίες» μας). Η Πολιτική απορρήτου ισχύει ανεξαρτήτως χρήσης σε υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, tablet, ή άλλη συσκευή για την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας.

 

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Χρησιμοποιούμε επίσης τις πληροφορίες που συλλέγουμε με τρόπους που περιγράφουμε στο σημείο συλλογής ή άλλως με τη συγκατάθεσή σας.

Χρήση και κοινή χρήση των πληροφοριών

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε από κοινού τις πληροφορίες σας με:

 • Επιχειρηματικούς συνεργάτες- έμπιστες εταιρείες που ενδέχεται να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να σας αρέσουν.

 • Παρόχους υπηρεσιών- εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό ή εκ μέρους της ALL FOR OFFICE M. IKE.

 • Σύμφωνα με το νόμο αρμόδιες αρχές -όταν απαιτείται ή προκειμένου να προστατεύσουμε τη ALL FOR OFFICE M. IKE. και τους χρήστες της.

 

 

Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένες πληροφορίες

Όταν κρίνεται απαραίτητο, ενδέχεται να παρέχουμε ειδοποιήσεις συγκατάθεσης πριν από την επεξεργασία συγκεκριμένων δεδομένων

 

 

Πολιτική απορρήτου της ALL FOR OFFICE M. IKE.

 

Στην ALL FOR OFFICE M. IKE. γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η προστασία του απορρήτου των πελατών μας και προσπαθούμε να είμαστε σαφείς σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, κοινοποιούμε, μεταφέρουμε και αποθηκεύουμε τις πληροφορίες σας. Η παρούσα Πολιτική απορρήτου αποτελεί μια σύνοψη των πρακτικών που ακολουθούμε σε σχέση με τις πληροφορίες. Η Πολιτική απορρήτου ισχύει για τον παρόντα διαδικτυακό τόπο, για κάθε τοποθεσία web ή εφαρμογή online, online και offline προωθητική ενέργεια της ALL FOR OFFICE M. IKE. καθώς και για κάθε Υπηρεσία ή λειτουργία που παρέχεται από εμάς οι οποίες αναφέρονται στην Πολιτική απορρήτου ή παρέχουν σύνδεση σε αυτή (συνολικά αναφερόμενες ως οι «Υπηρεσίες» μας).

Παρόλο που η εν λόγω Πολιτική απορρήτου ισχύει για όλες τις Υπηρεσίες μας, παρέχουμε επίσης συγκεκριμένες συμπληρωματικές πολιτικές απορρήτου οι οποίες περιέχουν επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές που ακολουθούμε σε σχέση με συγκεκριμένες Υπηρεσίες. Τα παραρτήματα ισχύουν για τη χρήση εκ μέρους σας των Υπηρεσιών που καλύπτουν. Επιπλέον συγκατάθεση θα ζητείται για ορισμένες διαδικασίες επεξεργασίας δεδομένων.

Λάβετε υπόψη ότι η Πολιτική απορρήτου ισχύει για τη χρήση εκ μέρους σας των Υπηρεσιών μας (οι οποίες ανήκουν στις Υπηρεσίες που καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική απορρήτου, μαζί με τις τοποθεσίες web και τις εφαρμογές online που διαθέτουμε). Ισχύει επίσης ανεξαρτήτως χρήσης σε υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, tablet, τηλεόραση ή άλλη συσκευή για την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας. Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική απορρήτου διότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τις πρακτικές που περιγράφουμε στην Πολιτική απορρήτου και τις συμπληρωματικές πολιτικές απορρήτου. Αν δεν συμφωνείτε με τις πρακτικές που περιγράφονται στην Πολιτική απορρήτου, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας.

Είναι επίσης σημαντικό να ελέγχετε τακτικά για τυχόν ενημερώσεις στην Πολιτική απορρήτου. Η παρούσα πολιτική ενδέχεται να τροποποιείται και για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να ελέγχετε ανά διαστήματα τη σελίδα αυτή, ώστε να διασφαλίζετε πως είστε ενήμεροι για τυχόν αλλαγές. Με την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας ή τη χρήση αυτών, αφού έχουμε αναρτήσει μία τέτοια ενημερωμένη έκδοση της Πολιτικής απορρήτου, συμφωνείτε με τις νέες πρακτικές που περιέχονται στην ενημέρωση.


Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε για εσάς;


Πληροφορίες που παρέχετε απευθείας


Ορισμένες Υπηρεσίες δίνουν τη δυνατότητα να παρέχετε πληροφορίες απευθείας σε εμάς. Για παράδειγμα:


 • Αρκετές από τις Υπηρεσίες μας δίνουν τη δυνατότητα σε χρήστες να δημιουργούν λογαριασμούς ή προφίλ. Σε συνδυασμό με αυτές τις Υπηρεσίες, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να δώσετε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το άτομό σας προκειμένου να ρυθμίσετε τον λογαριασμό ή το προφίλ σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να υποβάλετε ορισμένες πληροφορίες για εσάς, όπως το όνομα και τη διεύθυνση email σας, κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού All For Office Account.

 • Αν παραγγείλετε ένα προϊόν επί πληρωμή από εμάς, ενδέχεται να ζητήσουμε το όνομά σας, στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση αποστολής και χρέωσης και πληροφορίες πιστωτικής κάρτας για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.

 • Αν συμμετέχετε σε κάποιον online ή offline διαγωνισμό ή προωθητική ενέργεια που διοργανώνουμε, ενδέχεται να ζητήσουμε το όνομά σας, στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση email, την ηλικία και το φύλο σας, τα προσωπικά ή επαγγελματικά ενδιαφέροντά σας, λοιπά προσωπικά χαρακτηριστικά και την άποψή σας για τα προϊόντα και/ή τις υπηρεσίες μας.

 • Ορισμένες από τις Υπηρεσίες μας επιτρέπουν την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. Αυτή η επικοινωνία θα μεταδοθεί διαμέσου των συστημάτων μας και θα αποθηκευτεί σε αυτά.

 • Πληροφορίες σχετικά με τη χρήση εκ μέρους σας των Υπηρεσιών 

Πληροφορίες από τρίτους


Ενδέχεται να λαμβάνουμε πληροφορίες για εσάς από δημόσια και εμπορικά διαθέσιμες πηγές (σύμφωνα με όσα επιτρέπονται από το νόμο), τις οποίες ενδέχεται να συνδυάζουμε με άλλες πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς ή σχετικά με εσάς. Ενδέχεται επίσης να λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς από υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης τρίτων όταν επιλέγετε να συνδεθείτε με αυτές τις υπηρεσίες.


Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε ορισμένους τύπους πληροφοριών, αλλά αν το κάνετε ίσως επηρεαστεί η δυνατότητά σας να χρησιμοποιήσετε ορισμένες Υπηρεσίες.


Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας;


Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για τους παρακάτω σκοπούς:


 • για την εγγραφή σας στο παρόντα διαδικτυακό τόπο ή σε μια Υπηρεσία,

 • για την παροχή μιας Υπηρεσίας που ζητήσατε,

 • για παροχή προσαρμοσμένου περιεχομένου και προτάσεων που βασίζονται σε παλιότερες δραστηριότητές σας στις Υπηρεσίες μας,

 • για διαφημίσεις, όπως παροχή προσαρμοσμένων διαφημίσεων και περιεχομένου χορηγών και για την αποστολή ενημερώσεων προώθησης σε εσάς,

 • για να μπορούμε να τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας στο πλαίσιο οποιασδήποτε σύμβασης μαζί σας και για την εξυπηρέτησή σας στο πλαίσιο της σύμβασης αυτής,

 • για αξιολόγηση και ανάλυση της αγοράς, των πελατών, των προϊόντων και υπηρεσιών μας (όπως όταν ζητάμε τη γνώμη σας για προϊόντα και υπηρεσίες μας και όταν διεξάγουμε έρευνα πελατών),

 • για κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες μας για τη βελτίωση και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών,

 • για τη διεξαγωγή δωρεάν κληρώσεων, διαγωνισμών ή προσφορών, σύμφωνα με όσα επιτρέπει η νομοθεσία και

 • για άλλη χρήση κατόπιν συγκατάθεσής σας.

 

Σε ποιον κοινοποιούμε τις πληροφορίες σας;


Δεν θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους για δικούς τους ανεξάρτητους επιχειρηματικούς σκοπούς ή σκοπούς μάρκετινγκ χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Ωστόσο, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας στους παρακάτω φορείς:


Πάροχοι υπηρεσιών ή/και κάθε τρίτος που τυχόν εκτελεί την επεξεργασία για λογαριασμό μας. Ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας ή εκ μέρους μας, όπως εταιρείες που αποστέλλουν email εκ μέρους μας.

Άλλα τρίτα μέρη όταν απαιτείται από τον νόμο ή όταν οφείλουμε να προστατεύσουμε τις Υπηρεσίες μας. Ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις στις οποίες θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε άλλα τρίτα μέρη:

για να συμμορφωθούμε με τη νομοθεσία ή για να ανταποκριθούμε σε μια υποχρεωτική νομική διαδικασία (όπως ένταλμα έρευνας ή άλλη δικαστική εντολή),

για να επιβεβαιώσουμε ή να εφαρμόσουμε τη συμμόρφωσή μας με τις πολιτικές που διέπουν τις Υπηρεσίες μας και

Άλλα τρίτα μέρη σε σχέση με εταιρικές συναλλαγές. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους στο πλαίσιο μιας συγχώνευσης ή μετάθεσης ή σε περίπτωση πτώχευσης.

Άλλα τρίτα μέρη με τη συγκατάθεσή σας ή με εντολή σας. Εκτός από τις κοινοποιήσεις που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε από κοινού πληροφορίες σχετικά με σας με τρίτα μέρη εφόσον δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή το ζητήσετε.

 

Οι επιλογές σας


Σας παρέχουμε διάφορες επιλογές σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας. Μπορείτε να επιλέξετε σχετικά με το αν θα λαμβάνετε προωθητικές επικοινωνίες από εμάς. Όταν θα μας παρέχετε προσωπικά σας στοιχεία, θα έχετε τη δυνατότητα να μας γνωστοποιήσετε ότι δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσουμε, είτε εμείς είτε οποιοσδήποτε τρίτος, τις εν λόγω πληροφορίες για τους σκοπούς του άμεσου μάρκετινγκ. Θα χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για το σκοπό του άμεσου μάρκετινγκ μόνο σύμφωνα με τις δικές σας «προτιμήσεις» ή, όπου μας επιτρέπει κάτι τέτοιο η νομοθεσία.


Με τις «προτιμήσεις» σας καθορίζετε την παροχή ή όχι συγκατάθεσής σας και αν μπορούμε, αναλόγως, να επικοινωνήσουμε μαζί σας στο πλαίσιο του άμεσου μάρκετινγκ.


Επίσης μπορείτε να ορίσετε τις επιλογές σας μέσω συγκεκριμένων Υπηρεσιών ή όταν σας παρέχουμε μία ειδοποίηση συγκατάθεσης.


Τι κάνουμε για να διατηρούμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς


Έχουμε λάβει εύλογα φυσικά και τεχνικά μέσα για να προστατεύουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε σε σχέση με τις Υπηρεσίες. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι παρόλο που λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για την προστασία των πληροφοριών σας, καμία τοποθεσία web, καμία μετάδοση μέσω Internet, κανένα σύστημα υπολογιστή και καμία ασύρματη σύνδεση δεν είναι απολύτως ασφαλής.


Πρόσβαση στις πληροφορίες σας


Σύμφωνα με τη νομοθεσία σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ενδέχεται να δικαιούστε να ζητήσετε λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε και να διορθώσετε τις ανακρίβειες σε αυτές τις πληροφορίες. Οποιαδήποτε περαιτέρω νόμιμα δικαιώματα χρηστών παραμένουν ανεπηρέαστα. Αν επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ενδέχεται να σας χρεώσουμε ένα μικρό αντίτιμο για την παροχή της εν λόγω δυνατότητας. Ενδέχεται να αρνηθούμε να προχωρήσουμε τα αιτήματα που επαναλαμβάνονται παράλογα, απαιτούν δυσανάλογη τεχνική προσπάθεια, διακινδυνεύουν την προστασία απορρήτου άλλων, είναι εξαιρετικά μη πρακτικά ή αφορούν πρόσβαση που δεν απαιτείται άλλως από την εγχώρια νομοθεσία.


Διατήρηση δεδομένων


Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που σας αφορούν θα διατηρούνται μόνον για όσο διάστημα χρειάζεται για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί ή για όσο διάστημα απαιτείται βάσει σύμβασης ή βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.


 

Cookies, beacons και παρεμφερείς τεχνολογίες


Εμείς, καθώς και ορισμένα τρίτα μέρη που παρέχουν περιεχόμενο, διαφημίσεις ή άλλες λειτουργίες, ενδέχεται να χρησιμοποιούμε cookies, beacons και άλλες τεχνολογίες σε ορισμένα τμήματα των Υπηρεσιών μας.


Cookies


Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύουν πληροφορίες στον υπολογιστή, την τηλεόραση, το κινητό τηλέφωνο ή κάποια άλλη συσκευή σας. Δίνουν τη δυνατότητα στον φορέα που τα τοποθέτησε στη συσκευή σας να σας αναγνωρίζει σε διαφορετικές τοποθεσίες web, υπηρεσίες, συσκευές ή/και περιόδους περιήγησης. Τα cookies εξυπηρετούν πολλούς χρήσιμους σκοπούς. Για παράδειγμα:


 • Τα cookies μπορούν και θυμούνται τα διαπιστευτήρια σύνδεσης έτσι ώστε να μην πρέπει να τα εισάγετε κάθε φορά που συνδέεστε σε μια υπηρεσία.

 • Τα cookies βοηθούν και εμάς αλλά και τρίτους να κατανοήσουμε ποια προϊόντα μας είναι περισσότερο δημοφιλή καθώς μας βοηθούν να βλέπουμε ποιες σελίδες και πόσο χρόνο περνούν σε αυτές. Μελετώντας αυτού του είδους τις πληροφορίες, μπορούμε να προσαρμόζουμε καλύτερα τα προϊόντα και να σας παρέχουμε καλύτερη εμπειρία.

 • Τα cookies βοηθούν και εμάς αλλά και τρίτους να κατανοήσουμε ποιες διαφημίσεις έχετε δει ώστε να μην λαμβάνετε την ίδια διαφήμιση κάθε φορά που έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία.

 • Τα cookies βοηθούν και εμάς αλλά και τρίτους να σας παρέχουμε σχετικό περιεχόμενο και διαφημίσεις συλλέγοντας πληροφορίες σχετικά με τη χρήση εκ μέρους σας των προϊόντων μας και άλλων τοποθεσιών web και εφαρμογών.

 

Όταν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web για πρόσβαση στις Υπηρεσίες, μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης ώστε να δέχεται όλα τα cookies, να απορρίπτει όλα τα cookies ή να σας ειδοποιεί όταν γίνεται αποστολή cookies. Κάθε πρόγραμμα περιήγησης είναι διαφορετικό. Μεταβείτε στο μενού «Βοήθεια» του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να μάθετε πώς να αλλάζετε τις προτιμήσεις των cookies. Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας ενδέχεται να περιέχει επιπλέον ρυθμίσεις ελέγχου για cookies.


Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ορισμένες Υπηρεσίες ενδέχεται να έχουν σχεδιαστεί ώστε να λειτουργούν με χρήση cookies και η απενεργοποίηση των cookies ίσως επηρεάσει τη δυνατότητά σας να χρησιμοποιείτε τις εν λόγω Υπηρεσίες ή συγκεκριμένο τμήμα αυτών.


Λοιπή τοπική αποθήκευση


Εμείς, αλλά και ορισμένα τρίτα μέρη, ενδέχεται να χρησιμοποιούμε και άλλα είδη τεχνολογιών τοπικής αποθήκευσης, όπως τα Τοπικά Κοινόχρηστα Αντικείμενα (που ονομάζονται επίσης «Flash cookies») και η τοπική αποθήκευση HTML5, σε συνδυασμό με τις Υπηρεσίες μας. Αυτές οι τεχνολογίες είναι παρεμφερείς με τα cookies που προαναφέρθηκαν καθώς αποθηκεύονται στη συσκευή σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση ορισμένων πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητες και τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, οι εν λόγω τεχνολογίες ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν διαφορετικά τμήματα της συσκευής σας από τα τυπικά cookies κι έτσι να μην μπορείτε να τα ελέγξετε με τα τυπικά εργαλεία και τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης. Για πληροφορίες σχετικά με την απενεργοποίηση ή τη διαγραφή πληροφοριών που περιέχονται σε Flash cookies, κάντε κλικ εδώ


Beacons

Εμείς, αλλά και ορισμένα τρίτα μέρη, ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιούμε τεχνολογίες ονόματι beacons (ή «pixel») που αποστέλλουν πληροφορίες από τη συσκευή σας σε διακομιστή. Τα beacons μπορούν να ενσωματωθούν σε διαδικτυακό περιεχόμενο, βίντεο και email και επιτρέπουν σε ένα διακομιστή να διαβάζει ορισμένα είδη πληροφοριών από τη συσκευή σας, να γνωρίζει πότε έχετε προβάλει συγκεκριμένο περιεχόμενο ή συγκεκριμένο μήνυμα email, να προσδιορίζει την ώρα και την ημερομηνία την οποία προβάλατε το beacon και τη διεύθυνση IP της συσκευής σας. Εμείς, αλλά και ορισμένα τρίτα μέρη, χρησιμοποιούμε τα beacons για ποικίλους σκοπούς όπως για να αναλύουμε τη χρήση των Υπηρεσιών μας και (σε συνδυασμό με cookies) για να παρέχουμε σε εσάς ακόμη πιο σχετικό περιεχόμενο και διαφημίσεις.


Με την πρόσβαση και χρήση των Υπηρεσιών μας, συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies, λοιπών τεχνολογιών τοπικής αποθήκευσης, beacons και άλλων πληροφοριών στις συσκευές σας. Συμφωνείτε επίσης με την πρόσβαση στα εν λόγω cookies, τις τεχνολογίες τοπικής αποθήκευσης, τα beacons και τις πληροφορίες από εμάς και από τα τρίτα μέρη που προαναφέρονται.


Πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης

Οι Υπηρεσίες μας χρησιμοποιούν πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης (“Plugins”). Όταν χρησιμοποιείτε μία Υπηρεσία η οποία περιέχει πρόσθετα, οι πληροφορίες σας ενδέχεται να μεταφερθούν άμεσα από τη συσκευή σας στο διαχειριστή του κοινωνικού δικτύου. Δεν ασκούμε καμία επιρροή στα δεδομένα που συλλέγονται από το πρόσθετο. Εάν είστε συνδεδεμένος στο κοινωνικό δίκτυο, η χρήση που κάνετε σε Υπηρεσία μας ενδέχεται να αναφέρεται στο λογαριασμό σας στο κοινωνικό δίκτυο. Εάν αλληλεπιδράτε με το πρόσθετα για παράδειγμα εάν επιλέγετε «Μου αρέσει», «Ακολούθησε το» ή «Μοιράσου το» ή εάν εισάγεται ένα σχόλιο, οι πληροφορίες ενδέχεται να εμφανίζονται αυτόματα στο προφίλ σας στο κοινωνικό δίκτυο. Ακόμα και εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο κοινωνικό δίκτυο, ενδέχεται τα πρόσθετα να διαβιβάσουν τη διεύθυνση IP σας στους διαχειριστές του κοινωνικού δικτύου. Παρακαλούμε να αναλογίζεστε τα παραπάνω όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας. Για πληροφορίες σχετικά με τους διαχειριστές κοινωνικών δικτύων των προσθέτων που χρησιμοποιούνται στις Υπηρεσίες μας («Διαχειριστές») παρακαλώ διαβάστε παρακάτω:


Διαχειριστές των προσθέτων που χρησιμοποιούνται στις Υπηρεσίες μας

Εάν είστε μέλος ενός ή περισσοτέρων κοινωνικών δικτύων από τα παρακάτω και δεν επιθυμείτε ο Διαχειριστής να συνδέει τα δεδομένα σχετικά με τη χρήση που κάνετε στις Υπηρεσίες μας με τις πληροφορίες μέλους που έχουν ήδη αποθηκευτεί από το Διαχειριστή, παρακαλούμε να αποσυνδέεστε από το κοινωνικό δίκτυο πριν χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας.


Facebook

Υπεύθυνος Επεξεργασίας: Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, 2 Dublin, Ireland (“Facebook”). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου της Facebook στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.facebook.com/about/privacy/


Google+

Υπεύθυνος Επεξεργασίας: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου της Google στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.google.de/intl/de/policies/terms/regional.html

 

Skroutz

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy

 

 

Best Price

Tα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του bestprice.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.bestprice.gr/policies/privacy

 

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.