Πολιτική Ακύρωσης-Επιστροφών | All For Office - Είδη γραφείου & Σχολικά

Πολιτική Ακύρωσης-Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

 

Πολιτική επιστροφών:

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε λάβει, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.

Επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής και μπορείτε να δρομολογήσετε την επιστροφή σας με όποια courier σας εξυπηρετεί (στην περίπτωση που επιλέξετε χρέωση παραλήπτη η επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή).

 

Διαδικασία επιστροφής:

1. Κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας στο τηλέφωνο ή με αποστολή στο email

2. Χωρίς να έχει γίνει αλλοίωση της αρχικής συσκευασίας τους

3. Μπορείτε να επιλέξετε επιστροφή χρημάτων, η οποία δρομολογείτε εντός 15 ημερολογιακών ημερών (ωστόσο μπορεί να ολοκληρωθεί από την τράπεζα ακόμη και 15 ημέρες μετά την εντολή μας).

4. Η΄ μπορείτε να επιλέξετε αλλαγή με άλλα προϊόντα.

 

Πολιτική μη παραλαβής:

Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας, επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής και μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας επιστρέφουμε την αξία των προϊόντων, εντός 15 ημερολογιακών ημερών (ωστόσο μπορεί να ολοκληρωθεί από την τράπεζα ακόμη και 15 ημέρες μετά την εντολή μας).

Ακόμη για πελάτες που έχουν κάνει μια φορά μη παραλαβή παραγγελίας, το σύστημα απορείτε αυτόματα την επαναποστολή.

 

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Εφόσον δεν έχει αποσταλεί η παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας στο τηλέφωνο (2310785283) ή με αποστολή στο email (info@allforoffice.gr) ώστε να γίνει η ακύρωση χωρίς καμία επιβάρυνση.